Алфаелектроник

Профил на компанијата

Алфа Електроник е компанија формирана во 1999 година и таа е лидер во областа на електрониката и електриката,исто така располагаме со огромен асортиман на расвета, сите видови на кабли, далечински, батерии, прекинувачи, озвучување итн. На лагер има преку 15000 врсти на артикли кој постојано се зголемува, истите се со врвен квалитет од познати светски производители.

Нашата компанија професионално и стручно ги задоволува потребите од оваа област како на фирмите така и на обичните потрошувачи, а тоа се должи на постојаното следење и вложените напори да бидеме во чекор со светските трендови.

Наша цел, кон која успешно се приближуваме е секој потрошувач да најде се што му е потребно во оваа област,а притоа да добие најдобар квалитет по најповолна цена.

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник-петок од 08:00 до 20:00

Сабота: 08:00 до 18:00

АЛФА ЕЛЕКТРОНИК ДООЕЛ

адреса: Булевар 1-ви Мај бр.56

7000 Битола, Македонија

ЕДБ: МК40002999139075

МБ: 5341639

Сметка: 380629605900185

Банка : Прокредит Банка АД Скопје

тел: +389 47 226 010 ВИП

моб: +389 70 395 200

факс: +389 47 224 011

skype: alfaelektronik-bitola

Viber: +389 70 395 200

contact@alfaelektronik.mk

Copyright jas